top of page

Πώς + Γιατί Ένα Μη-Λογοτεχνικό Βιβλίο Μπορεί Να Αλλάξει Την Ζωή Σου;


Η ώρα είναι 5.30 το πρωί. Ήδη έχει περάσει παραπάνω από μία ώρα από την στιγμή που ξύπνησα.

Πάντα ήμουν πρωινός τύπος, αλλά τα τελευταία χρόνια, το 4.30 - 5.00 το πρωί έχουν γίνει η καθημερινή συνήθειά μου.

Καμιά φορά είναι δύσκολο, όμως τις περισσότερες φορές το απολαμβάνω. Έχει πολύ ησυχία και γαλήνη αυτές τις ώρες κι αυτό με βοηθά να συντονιστώ με τους στόχους, τα θέλω και τα γραπτά μου.

Ο άνδρας και η κόρη μου κοιμούνται ακόμη, κανένα τηλέφωνο δεν χτυπά τούτες τις στιγμές και έξω από το παράθυρό μου μόνο ο ουρανός είναι «ξύπνιος» μαζί μου. Αλλάζει χρώματα και ξημερώνει…

Μια καινούρια μέρα που είναι στο χέρι (και την ψυχή) του καθενός μας να την μετατρέψουμε σε μια ανέλπιστα υπέροχη ημέρα!

Μια τέτοια μέρα, λοιπόν, μοιράζομαι μαζί σου τι είναι ένα μη-λογοτεχνικό βιβλίο, και πώς και γιατί η συγγραφή του μπορεί να αλλάξει σε πολλαπλά επίπεδα την ζωή του συγγραφέα του, όπως έχει συμβεί και με την δική μου ζωή.

Η αλήθεια είναι πως αυτά τα βιβλία είναι εύκολο και γρήγορο να γραφτούν και πάνω τους έχουν χτιστεί εξαιρετικές καριέρες με ό,τι αντικείμενο/θέμα μπορείς να φανταστείς.

Ναι, ένα (ή και περισσότερα μη-λογοτεχνικά βιβλία) με βάση και περιεχόμενο όσα

όσα ήδη γνωρίζεις μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις γνώσεις, την εξειδίκευση, την προϋπηρεσία, τα ταλέντα σου και ό,τι άλλο σε παθιάζει, αγαπάς και θα ήθελες να γίνει το περιεχόμενο, το αντικείμενο και το θέμα του βιβλίου σου, μπορεί να είναι:

  • Η έναρξη μιας νέας επαγγελματικής ταυτότητας για σένα.

  • Η βελτίωση (σε πελάτες, πωλήσεις και αυθεντικότητα/expertise) της υπάρχουσας επαγγελματικής σου δράσης.

  • Μια νέα πηγή εισοδήματος για σένα και την οικογένειά σου, μιας και ένα μη-λογοτεχνικό βιβλίο μπορεί να μετατραπεί σε 11 διαφορετικές πηγές εισοδήματος για τον συγγραφέα του.

Κι αυτή να είναι μόνο η αρχή…

Εσύ σκέφτηκες να γράψεις ποτέ ένα μη-λογοτεχνικό βιβλίο;

Ή αν ήδη έχεις γράψει, το έχεις «εκμεταλλευτεί» σωστά ώστε να έχεις όλα τα οφέλη που μπορείς να έχεις από αυτό ή μήπως δεν γνωρίζεις πώς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελος των επαγγελματικών και οικονομικών σου δεδομένων;

Θα είναι χαρά μου να κουβεντιάσουμε με αφορμή το παραπάνω θέμα, είτε στο χωρίο των σχολίων κάτω από το συγκεκριμένο video, είτε γράφοντάς μου ένα email.

Ελπίζω να απολαύσεις το σημερινό μου video όσο το απόλαυσα κι εγώ δημιουργώντας το για σένα.

Με όλη μου την αγάπη για μια πραγματικά ανέλπιστα όμορφη ημέρα!

Μαρία

ΥΓ. Με αφορμή τα γενέθλιά μου που είναι αυτή την Πέμπτη, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ στο site + facebook (και όχι για τους απλούς επισκέπτες μας) MONO για τους πρώτους 43 ενδιαφερόμενους που θα βιαστούν και θα προλάβουν και ΜΟΝΟ για μερικές ημέρες δημιουργήσαμε μια "κρυφή" γωνιά στο internet ώστε...

Να έχεις πρόσβαση σε ένα λίγο διαφορετικό πάρτι γενεθλίων, όπου αποφάσισα εγώ να σου κάνω δώρα, λέγοντάς σου με αυτό τον τρόπο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ + ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.

Το ξέρω πως επιχειρηματικά δεν μπορούμε να είμαστε τόσο γενναιόδωροι συχνά, όμως όλοι εμείς εδώ, πιστεύουμε ακράδαντα πως το αξίζεις!

Αν τα πρώτα 43 άτομα προκύψουν πριν από την ημερομηνία λήξης αυτού του γεγονότος, θα υπάρξει ξεκάθαρη ανακοίνωση στην σελίδα πληροφοριών, αλλά και αποστολή προσωπικού email στους ενδιαφερόμενους.

bottom of page