top of page

Μάθημα Δημιουργικής Γραφής: Τί σημαίνει για σένα να γράφεις + γιατί αυτή η απάντηση είναι καθοριστικ


Ρίξε μια ματιά μέσα σου σήμερα.

"Γράφω σημαίνει"… αλήθεια τι σημαίνει για σένα να γράφεις;

Μόνο αν έχεις ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα μπορέσεις να κάνεις όλα όσα απαιτεί η συγγραφή ενός βιβλίου.

Ένα βιβλίο είναι ένα μεγάλο σε όγκο κείμενο που "απαιτεί" από εσένα τον χρόνο, την ενέργεια, την προσοχή και κάποιες φορές την εκπαίδευση/γνώση σου, αλλά και την πειθαρχία σου.

Αν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει για σένα να γράφεις...

Αν δεν γνωρίζεις τα θέλω και τα συγγραφικά κίνητρά σου.

Αν δεν γνωρίζεις που θέλεις να φτάσεις και τι συνθέτει την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας...

Τότε δύσκολα θα κάνεις τις σωστές επιλογές έκδοσης και προώθησης των βιβλίων που θα γράψεις και κινδυνεύεις να μην αφιερώσεις την απαιτούμενη προσοχή, ενέργεια, γνώση και εκπαίδευση - σε κάτι που αγαπάς τόσο... - ώστε η ποιότητά του και το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλεις.

Γράψε γι’ αυτό στο ημερολόγιό σου.

Αφέσου και δίχως να σε κρίνεις γράψε για όλα αυτά που σε συνδέουν με την συγγραφή και τα βιβλία.

Γράψε για τα όνειρα και τις προσδοκίες σου.

Για το πως νιώθεις όταν γράφει ή διαβάζεις... αυτά που γράφεις ή αυτά που έγραψαν άλλοι.

Γράψε για το τι ζητά η ψυχή σου από εσένα και σχετίζονται με την Συγγραφή.

Κι αν έχεις χρόνο και διάθεση κάνε και κάτι ακόμη αυτή την εβδομάδα.

Διάλεξε τουλάχιστον δύο τρόπους για να εκμαιεύσεις ιδέες.

Και διέθεσε στην εβδομάδα που ακολουθεί λίγο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους.

Διάλεξε μία ιδέα σου και γράψε γι’ αυτή δυο αράδες, για το ποιο θα μπορούσε να είναι το κεντρικό θέμα ενός βιβλίου γύρω από μια τέτοια ιδέα.

Έχει η ιδέα σου/το θέμα σου, αρκετό πάθος, βάθος και δυνατότητες ώστε να μπορεί να δομήσει ένα ολόκληρο μυθιστόρημα;

Ακόμη κι αν δεν θέλεις να μετατρέψεις κάποια από τις ιδέες που έχεις αυτήν την στιγμή σε βιβλίο – διάλεξε μία και προειδοποιήσου, μέχρι να βρεις την κατάλληλη.

Όμως αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρη/σίγουρος για τις επιλογές σου, και να μην "παίζεις" απλά με τις λέξεις, αλλά να γράψεις και να εκδώσεις ΦΕΤΟΣ, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό.

Τότε θα χαρώ να σε γνωρίσω προσωπικά μέσα από το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Αν φέτος θέλεις:

  • ​Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

  • Και να είσαι σε θέση να επαναλάβεις τα βήματα αυτής της διαδρομής, με επιτυχία, για κάθε νέο βιβλίο που θέλεις να γράψεις ή για κάθε βιβλίο που ήδη έχεις γράψει και θέλεις να το βγάλεις από το "συρτάρι".

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ - ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ + ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ για την αμέσως επόμενη φορά που θα προσφέρουμε το:

Πώς Να Γράψεις & Να Εκδώσεις Με Επιτυχία Το Μυθιστόρημά Σου, ΦΕΤΟΣ!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ 5 ΒΗΜΑΤΑ.

Αν στόχος σου είναι ΦΕΤΟΣ, σε ένα χρόνο από τώρα, να γράψεις και να εκδώσεις με επιτυχία το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου, που όλοι θα μιλάμε γι' αυτό...

Τότε αυτό το Πρόγραμμα είναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατί έχει σχεδιαστεί με πολύ αγάπη και μεράκι για ανθρώπους ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό.

Το Εργαστήρι έχει την μορφή Home Study Course και μπορείς να το παρακολουθήσεις από το σπίτι σου, δίχως απαραίτητη σύνδεση στο Internet, στις μέρες και ώρες που ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, δίχως να μετακινηθείς από τον χώρο σου.

Mέσα από ένα πολύ σύντομο video και πολύ σύντομες και συγκεκριμένες οδηγίες που λαμβάνεις μια φορά την εβδομάδα, αλλά και μέσα από προσωπική συμβουλευτική και καθοδήγηση, στόχος του εργαστηρίου είναι να:

  • Να γράψεις ένα καταπληκτικό μυθιστόρημα (το πρώτο ή το επόμενο μυθιστόρημά σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.

  • Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους.

  • Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

  • Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, το σύνολο της ύλης μένει στα χέρια σου κι εγώ βρίσκομαι προσωπικά πλάι σου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής.

Θέλω να ξέρεις πως για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και αυτό το δώρο στον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός.

Κανένα αντίστοιχο εργαστήρι ή σεμινάριο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο, καλλιεργώντας παράλληλα το ταλέντο σου.

Όπως επίσης κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα δεν σου δίνει πρόσβαση στην ύλη του και προσωπική συμβουλευτική και βοήθεια εφ όρου ζωής. Κι αυτό, μεταξύ πολλών άλλων, είναι που το κάνει μοναδικό και διαφορετικό.

Όπως βλέπεις εδώ, μαθητές + μαθήτριες μου γράφουν καταπληκτικά βιβλία της επιλογής τους.

Κάνουν την πλέον σωστή επιλογή έκδωσης/προώθησης σύμφωνα με όσα φιλοδοξούν από την Ταυτότητά τους ως Συγγραφείς.

Υλοποιούν επιτυχημένες παρουσιάσεις, δίνουν συνεντεύξεις και χάρη στις αλλαγές που έχουν έρθει στην βιομηχανία των εκδόσεων, τα βιβλία τους είναι διαθέσιμα παντού!

ΚΑΝΕ CLICK ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά και για να πάρεις όλες τις πληροφορίες.

Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, εύχομαι να γράφεις και να εμπνέεσαι καταπληκτικά βιβλία που όλοι μας θα λατρέψουμε.

Να είναι η μέρα σου ανέλπιστα όμορφη!

Και φυσικά αν υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι που κάτι τέτοιο τους βοηθά και τους αφορά, προώθησε τους αυτό το post τώρα.

Μαρία

#δωρεανμαθηματαδημιουργικησγραφησ #δημιουργικήγραφήδωρεαν #δημιουργικηγραφηδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσonline #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσ #δημιουργικήγραφήσεμινάρια #δημιουργικήσγραφήσ #μαθηματαγραφησ #μαθηματαδημιουργικησγραφησ #πωσγραφεισεναβιβλιο #πωσγραφωβιβλιο #πωσναγραψεισεναβιβλιο #θελωναγινωσυγγραφεασ #πωσγραφωεναβιβλιο #σεμιναριαγραφησ #μαθηματασυγγραφησ #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσ #μαθήματαδημιουργικήσγραφήσαθήνα #πωσναγραψωεναβιβλιο #θελωναγραψωεναβιβλιο #πωσθαγινωσυγγραφεασ #πωσναγραψωβιβλιο #μαθηματασυγγραφησδωρεαν #δημιουργικήγραφή #πωσναγινωσυγγραφεασ #θελωναγραψωβιβλιο #σεμιναριασυγγραφησβιβλιου #πωσναγραψωεναμυθιστορημα #πωσμπορωναγραψωεναβιβλιο #συγγραφήβιβλίου #ιδεεσγιαναγραψωβιβλιο #σεμινάριαδημιουργικήσγραφήσδωρεαν2018 #ιδεεσγιασυγγραφηβιβλιου #τιχρειαζεταιγιαναγραψεισβιβλιο #δημιουργικηγραφηδωρεαν2017 #πωσναγραψωεναβιβλιοστονυπολογιστη #πωσναγραψωεναβιβλιομυστηριου #δημιουργικήγραφήpdf #προγραμμαγιασυγγραφηβιβλιου

bottom of page